Samtal

En personlig ekonomi- och redovisningsbyrå

Vikan Ekonomi är en ekonomi- och redovisningsbyrå där du möts av erfarenhet, expertis och stort personligt engagemang. Genom att arbeta så smart och modernt som möjligt med digitaliserade lösningar och effektiva system kan vi lägga desto större fokus på personlig, skräddarsydd rådgivning. Du får hjälp med allt sådant som bara måste funka, men också stöd i alla de dagliga och strategiska beslut som är viktiga för dig och ditt företag.

Vi formar oss efter dig

När vi startade Vikan fick vi möjlighet att kombinera vår långa erfarenhet av att arbeta i större organisationer och forma både erbjudande och arbetssätt helt efter kundens behov. Inget företag är det andra likt, men hos oss kan du känna dig trygg med att vi under åren hjälpt andra att hantera alla de utmaningar och situationer du som företagare ställs inför. En av våra starkaste drivkrafter är att se våra kunder växa och må bra – och för att våga ta nästa steg med din satsning måste du först känna dig trygg.

Vi vänder oss framför allt till ägarledda små- och medelstora företag och ekonomiska föreningar. Vårt kontor ligger i Norrköping, men vi har många kunder även i andra delar av Sverige.

Lyssnar
Samling vid datorn

Vår historia

De tre grundarna av Vikan, Rose-Marie, Birgitta och Tobias, jobbade under många år tillsammans på Smedjan Ekonomikonsult, som Rose-Marie startade 1998. Efter några år med utflykter i andra verksamheter tog lusten att starta och driva eget över igen, denna gång tillsammans. Vi trivdes så bra ihop, kompletterade varandra så väl och delade samma tankar kring hur det ska kännas att vara kund hos oss att vi kände att det nu var rätt tillfälle att starta vårt drömföretag: en ekonomi- och redovisningsbyrå som både är trygg, varm och proffsig.

Samarbetspartners

Vikan samarbetar med UCS One Economy, bland annat med frågor som rör HR och system.

Vi har också ett stort kontaktnät med andra specialister inom företagstjänster, såsom revision, juridik, verksamhetsutveckling och marknadsföring.

Utöver ovanstående har vi även bra samarbeten kring försäkringar- och pensionslösningar.

Telefonsamtal
Vid dator

Systemstöd och integration

Vi är experter på Fortnox, där vi även är byråpartner, samt Vismas olika programpaket. Vi har lång erfarenhet av att hjälpa våra kunder att sätta upp en lösning som passar just dem.